RAZVODI SE IVANA ŠPANOVIĆ! Pukla ljubav nakon dve godine braka, otkrila RAZLOG

Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović razvodi se od dugogodišnjeg emotivnog partnera, fitnes instruktora Marka Vulete, prenose domaći mediji.

Španovićeva se za fitnes instruktora udala pre nešto više od dve godine, a sada se uveliko piše o njihovom emotivnom krahu. Ivana je na društvenim mrežama vratila svoje devojačko prezime Španović, dok su njihove skorašnje zajedničke fotografije obrisane sa njihovih profila na društvenim mrežama.

„Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života“, započela je.

„Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati“, zaključila je naša najuspešnija atletičarka svih vremena. 

MONDO

MN Press

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.