SKANDAL! Sari Reljić sevnula CICA-MACA na svadbi (VIDEO 18+)

Atraktivna bivša zadrugarka Sara Reljić se nedavnno vratila iz Australija i bacila na posao. Pevačica redovno nastupa na veseljima, a tako se latila mikrofona na jednoj svadbi koja je održana za vikend, gde je bilo nekoliko bivših zadrugara i zagrejala atmosferu do vrhunca.

Snimak je isplivao na društvenoj mreži TikTok, a ono što je šokiralo korisnike iste, je što su Sari u jednom trenutku sevnule gaćice. Pevačica je imala usku crnu haljinu, koja je imala šlic, a kad je krenula da igra, moglo se videti njeno međunožje.

Inače, pevačica i bivša zadrugarka trenutno uživa u ljubavi sa novim dečkom Nikolom, a njihove objave sa letovanja „zapalile“ su društvenu mrežu Instagram. On živi u Australiji, a ona je nedavno progovorila o tome kako funkcioniše njena veza na daljinu, ali i da li planira da se preseli tamo.

– Iskreno, lepše funkcionišemo kada smo zajedno, ali i kada smo razdvojeni pokušavamo da se sto više čujemo uprkos vremenskim razlikama. Veza na daljinu je mnogo teška i zahteva mnogo rada na vezi, poverenja i strpljenja, ali mi se dosta često i viđamo s obzirom na to da živimo na dva različita kraja sveta – rekla je Reljićeva jednom prilikom, koja se proslavila učešćem u „Pinkovim zvezdama“, a zatim i u rijalitiju „Zadruga“.

Video pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.