SLAGAO DA IMA PENZIJU 1.300€ I MERCEDES DA BI JE OŽENIO

Ramo i Senija upoznali su se putem društvenih mreža, a ljubav se brzo rodila, zbog čega se on preselio kod nje.

Ramo i Senija iz Bosne i Hercegovine upoznali su se preko „Fejsbuka“, a zbog ljubavi koja se rodila između njih, on je ostavio svoje sedmoro dece, uselio se kod nje u kuću i čekaju i da se venčaju. Kako kažu, spojila ih je samoća, a sada im je lakše jer imaju jedno drugo.

Senija je ispričala da je Ramu našla na Fejsbuku i kada je videla njegov profil dopao joj se, jer ju je podsetio na Džeja, poslala mu je zahtev, i tako je sve počelo!

Već me je ujutru u četiri zvao, ali nisam htela odmah da se javim„, kaže Senija. Ramo kaže da mu se ona jako svidela i da je zato zvao odmah ujutru. Zatim su se putem video poziva čuli odmah ujutru, a ona je pokušala još nekoliko puta da ga pozove tog dana.

„Ispričao mi je da ima 1.300 evra penzije i „mercedes“, što je meni odgovaralo, izašla bih negde, sama sam“, priča ona.

Ramo kaže da je radio u Austriji, a Senija dodaje da je rekao da ima i dobru kuću, da ona ima svoju penziju isto, te da joj je to sve odgovaralo.

Došao je on prvo kod mene da živi, jedno mesec dana i nakon toga, nema njegove penzije. Izlazili smo, plaćao sve, išli na muziku, džentlmen pravi. Bili smo tada u vezi, klimavo još, nisam se odlučila da živimo zajedno. Nakon mesec dana smo odlučili da on dođe kod mene“, objasnila je ona.

Kada se doselio kod nje, sve je bilo u redu, ali nakon dužeg vremena se zapitala što je nikad nije pozvao kod njega, da vidi kuću.

„Rekoh, ajmo malo tvojoj kući, kažeš da si sam, sumnjam da si oženjen. Odveo me u Liskovac, a ne u Bihać, malo me je lagao. Meni se baš nije svidela kuća. Prošao jedan mesec, nema penzije, ja ćutim. Drugi mesec nema penzije, treći, nema penzije. Ja ga pitala da li dobija penziju, on kaže nije video poštara. Četvrtog meseca reko, „ajmo u poštu, gde primaš penziju“. I onda se on razotrkrio da nema penzije, da je dužan, da nema kuće u Bihaću i sve što je obećao sve je slagao. Sem istine, da mi neće faliti vode, drva, jaja i kobasica“, ispričala je ona detaljno.

On je to potvrdio sve i rekao da je ne bi drugačije oženio, da je nije lagao.

„Na taj način sam morao da je osvojim, nisam mogao drugačije. Sada ovde normalno živim, sve mi odgovara. Ne radim ništa, uživam, imam dva auta. Da nisam znao da slažem, sada mi ne bi bilo ovako dobro“, rekao je on.

I pored svega, njihova ljubav cveta već šest meseci.

„Nije više lagao, mogu da mu verujem na reč. Ima šest meseci kako živimo zajedno i sve je u redu. Njegova deca me zovu, jave se, poštuju me“, rekla je ona.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.