Stigao nam je retrogradni Uran: Ova četiri znaka su na udaru, sledi im paklen period sa brojnim izazovima

Uran, planeta inovacija i promena, krenula je retrogradno u Biku 29. avgusta i tako će nastaviti do 27. januara 2024. godine.


Retrogradni Uran u Biku predstavlja poseban astrološki položaj koji kombinuje karakteristike Urana, planete promena i inovacija, sa energijama Bika, znaka koji je povezan sa stabilnošću, materijalnim dobrima i praktičnošću.

Ovaj položaj može imati značajan uticaj na individualne natalne karte i može doneti specifične izazove i mogućnosti.

Evo nekoliko ključnih tačaka koje treba razmotriti u vezi sa retrogradnim Uranom u Biku:

Promene u materijalnom svetu

Retrogradni Uran u Biku može ukazivati na promene i izazove u vezi sa materijalnim dobrima, finansijama i vrednostima. Može doći do neočekivanih promena u finansijskom statusu ili potrebi za preispitivanjem vlastitih vrednosti i prioriteta u životu.

Originalnost 

Ovaj položaj može podstaći originalne ideje i inovacije u vezi sa finansijama, investicijama ili upravljanjem resursima. Osobe sa ovim položajem mogu biti sklonije eksperimentisanju sa novim finansijskim strategijama.

Promene u odnosima

Retrogradni Uran u Biku takođe može uticati na odnose, posebno one koji su povezani sa vrednostima i materijalnom sigurnošću. Ovo može dovesti do preispitivanja emotivnih veza ili promena u dinamici partnerskih odnosa.

Potreba za osvešćivanjem vrednosti

 Osobe sa ovim položajem često osećaju potrebu da dublje razumeju svoje vrednosti i stavove prema materijalnim stvarima. Mogu se suočiti sa pitanjima kao što su trošenje novca, akumulacija bogatstva i ekološka svest.

Trajanje retrogradnog Urana

Važno je napomenuti da Uran provodi duži period u jednom znaku (oko sedam godina), pa se retrogradni Uran u Biku dešava svakih sedam godina. Tokom ovog vremenskog perioda, pojedinci i društvo kao celina mogu proći kroz značajne promene u vezi sa materijalnim svetom.

Otvorenost za promene

Kako bi se najbolje iskoristile energije retrogradnog Urana u Biku, važno je biti otvoren za promene, fleksibilan i spremno reagovati na neočekivane situacije. Takođe, važno je pažljivo razmotriti svoje finansijske odluke i vrednosti.

Retrogradni Uran u Biku najsnažnije će delovati na Bikove, Lavove, Škoprije i Vodolije.

Bik

Spremite se za velike životne promene. Odluke koje budete donosili sada, promeniće budućnost. Morate da se oslobodite starih životnih obrazaca koji više nemaju smisla.

Lav

Pred vama je period koji donosi velike promene na poslu. Moguća je promena profesije, ali i firme.

Škorpija

Ukoliko imate partnera ili ste u braku, spremite se za velike promene. Moguća je odluka o razvodu.

Vodolija

Moguća je selidba i promena mesta življenja. Problemi sa stanom i jednim članom porodice.

Shutterstock

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.