„Što sam starija, lakše širim noge…“ Šok ispovest provokativne voditeljke

Španska voditeljka Alba Kariljo, koja je promenila branšu nakon karijere modela, oduvek je bila slaba na sportiste, naročito to važi za čuvenog tenisera Felisijana Lopesa.

Felisijano Lopes je ove sezone u 43. godini završio karijeru, ostaće upamćen po snažnom servisu, osvajanju Rolan Garosa u dublu, 12. mestu na ATP listi, ali je bio i jedan od najpoželjnijih sportista. Imao je izlet i u manekenske vode, tu je na scenu stupila Alba.

Lepa Španjolka je 2011. dobila sina iz veze sa motociklistom Fonsijem Nijetom, a već 2012. došlo je do razvoda i brodoloma. Felisijano i Alba su bili u vezi od 2013. godine, venčali su se u julu 2015. sledeće godine su se razdvojili, pa su se formalno razveli u martu 2017. godine.

U međuvremenu, Alba je posle svega otvoreno govorila o svom seksualnom životu. 

– Važno je da volite sebe i da ne morate da budete sa nekim da biste se osećali vrednim. Opasna stvar je što vam je potreban neko da se ne osećate loše ili usamljeno.

Ona priznaje da njeni prijatelji koriste Tinder, ali se ona plaši.

S druge strane, veruje da bi prevaru mogla da oprosti “ako iza toga stoji nešto vrlo čvrsto”.

– Problem je što obično nema čvrstih stvari, barem kod muškaraca koje ja poznajem. 

Takođe, priznala je da ima određenu “bolest” koja se pogoršava s godinama – lako se prepušta muškarcima.

– I dalje mi se to događa, ali i s drugim stvarima. Zbog parfema i zanimljivog razgovora… Imam problem što brzo širim noge. Ta se bolest s godinama pogoršava! Događa mi se to i s tipovima koji ne žele da podele račun. Idem dosta daleko. Ima puno stvari da se kaže, no moram još petnaest puta dokazivati da nisam glupa i spora. U međuvremenu, započela sam magistarske studije. Već sam umorna od toga da moram da se dokazujem, da moram da pričam o sebi i o svom životu… Od sada želim da radim glavom.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.