TONI UPAO U DVORAC I MOLIO DRAGANU DA ODUSTANE OD RAZVODA!

Drama oko razvoda pevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića, ne jenjava, a sada je, kako pišu domaći mediji, biznismen navodno pokušao da izgladi odnos između njih.

Sve je zaintrigirala njegova objava na Instagramu ispred zamka Ebenfurt kod Beča, gde je inače Dragana ostala da živi i gde se trenutno nalazi.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao, razlog Tonijevog dolaska u porodični dom jeste navodni pokušaj da se pomiri sa Draganom. Naime, on je, prema rečima izvora, molio pevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

Mirkovićeva mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presekla, svoju odluku neće menjati i da pomirenje „ne dolazi u obzir“.

Podsetimo, Dragana je nedavno saopštila da je, nakon 24 godine, predala zahtev za razvod braka od Tonija, naknadno je otkriveno da su se čak i otpratili sa Instagrama, zajedničke fotografije nisu obrisali, a u međuvremenu je Tonija otpratio i sin Marko.

Alo.rs

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.