UBICA IZ ČAČKA NIJE MRTAV! Policija i dalje traga za njim

Potraga za D.S. i dalje traje, nije pronađeno njegovo telo danas u popodnevnim časovima.

Iako je danas popodne stigla vest da je pronađeno telo D.S. koji je osumnjičen za ubistvo M.S. kod Čačka, „Telegraf“ saznaje da on nije mrtav i da je potraga za njim i dalje u toku. On je osumnjičen da je nakon razgovora i svađe pucao u M.S. u krugu fabrike „Marteks“ u Čačku.

On je nakon počinjenog zločina u Čačku bio u bekstvu, policija i dalje intenzivno traga za njim. M.S. koji je ubijen u Čačku bio je osuđen za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

Viši sud u Čačku je 2012. godine naložio privremeno oduzimanje kompletne imovine njemu i njegovoj porodici. M.S. i njegovim roditeljima I. i S. tada su oduzete su tri kuće, tri stana, dva lokala, preduzeće, pet automobila i šest placeva u Preljini.

Prema nezvaničnim podacima, sumnja se da je jednom prilikom ubijeni svom napadaču zapalio džip. Kako kažu meštani, ubijeni se bavio zidanjem nekretnina i radio je sa automobilima.

MONDO

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.