Ubistvo Danke Ilić (2): Policija češlja Zlot u potrazi za telom, sahrana brata osumnjičenog u četvrtak

Devojčica Danka Ilić (2) je ubijena, a zbog ovog zločina koji je uzdrmao Srbiju, region i Evropu, uhapšena su dvojica osumnjičenih, Dejan D. i Srđan J., kojima je određen protvor do 30 dana. U petak su privedeni D.D. i R.D., brat i otac osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju.

U nedelju je stigla informacija da je D. D. preminuo u pritvoru.

Činjenice

Policija i dalje traga za telom male Danke Ilić. Pretraživana je Lazareva pećina koja se nalazi kod sela Zlot, Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke. Osumnjičeni za njeno ubistvo saslušani su u Tužilaštvu, nakon čega im je Sud odredio pritvor od 30 dana.

Osumnjičeni Srđan se u Tužilaštvu branio ćutanjem, dok je Dejan priznao zločin, a zatim je rekao i da su mu u prikrivanju tela pomogli otac i brat. U nedelju su stigle vesti da je brat preminuo u pritvoru.

Reporteri portala Telegraf su boravili u selu Zlot u kome živi jedan od osumnjičenih. Policija je pretražila njegova dva imanja, isušena je i septička jama, ali telo male Dnake još uvek nije pronađeno.

Telegraf.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.