(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Objavljeni snimci ubistva Nusreta Destanovića!

U velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe u vezi sa brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i Elvis H. (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela. Treća osoba, Rijalda H. (27) iz Sjenice, uhapšena je zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog djela. Dok je Sead Z. u bekstvu i nedostupan policijskim organima.

U javnost su dospela dva video snimka koja prikazuju ključne trenutke koji su prethodili tragičnom ubistvu Nusreta Destanovića. Na snimcima se vidi kako golf IV ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira. Iz automobila izlazi Sead Z., koji trči prema suvozačevom mjestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću, uključujući i kobne.

Ovo je automobil Passat B6, koji je u vlasništvu Seada Z. Na automobilu je također ispisano „Zećović“. Policija i kriminalistička služba oduzeli su automobil kao dokazni materijal.

U automobilu marke Golf IV, koji je u vlasništvu Nusreta Destanovića, još uvek postoje tragovi krvi. Ti tragovi krvi kao i video snimak predstavljaju neoboriv dokaz protiv Seada Z. da je ubio Nusreta Destanovića.

U javnost su dospele i fotografije Golfa i njegove unutrašnjosti. Podsećamo, da je Sead Z. automobil odvezao u Novi Pazar kod svog rođaka, Elvisa H., koji je također pritvoren zbog skrivanja Seada Z. i pomaganja nakon izvršenja krivičnog dela.

Prema nezvaničnim informacijama, Sead Z. i E. Dž. (18) iz Sjenice su najprije fizički napali Nusreta Destanovića prije nego što su ga prisilno smjestili u Passat B6, koji je u vlasništvu Seada Z. Na drugom snimku, zabilježenom nakon ubistva, vidi se kako Sead Z. pije vodu sa pištolja u autopraonici.

Podsetimo, neposredno pre zločina Sead Z. poslao je preteće poruke, a nakon izvršenog zločina pozvao brata ubijenog Nusreta i tvrdio kako nije kriv. 

Video pogledajte OVDE.

RINA

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.