VERA BRIJE MUŠKARCE DOK IM SEDI U KRILU i njen salon je uvek pun – a nosi samo GAĆICE I OVO (VIDEO)

Vera, devojka iz Kalifornije, koja je i berberin i frizerka, postala je svetska atrakcija kada se pronela vest o načinu na koji brije svoje mušterije. Možda mnogima deluje čudno, ali ona ističe da je svi njeni klijenti izuzetno poštuju.

– Ja sam ženski berberin i naplaćujem 113 evra za podbrijavanje, a muškarci ne mogu da odole mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu je se zasititi, reči su 26-godišnje Kare Vere iz Kalifornije.

Naime, ona je svojom „posebnom“ metodom šišanja privukla mnoge klijente muškog pola i to zahvaljujući „uniformi“ koju nosi dok brije.

Dok sede udobno zavaljeni u stolicu, Vera koja na sebi često ima samo majicu i gaćice, pažljivo brije muškarce, koji u naletima dolaze u njen salon. Upravo zbog toga, ona je postala i zvezda na društvenim mrežama.

Nedavno se preselila u Las Vegas nakon što je pronašla svoju nišu. Kao što se i očekivalo, Vegas se pokazao kao savršeno mesto za njenu jedinstvenu metodu.

Cene se kreću od oko 100 evra za osnovno šišanje kose ili brade, a više naplaćuje ako je u uslugu uključeno skidanje odeće i masaža.

– Shvatila sam da ovako mogu da zaradim kada sam sedela na svom prijatelju na videu koji sam objavila na društvenim mrežama, a koji je „eksplodirao“ i svi su pohrlili u komentarima da pitaju za moje usluge. Odlučila sam da počnem sa oblačenjem u donji veš i sedenjem na klijentima. Svi su izuzetno puni poštovanja. Dolaze po jedinstveno iskustvo i stvarno uživaju u tome, kaže Kara Vera.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.