(VIDEO) TUČA RODITELJA NA DEČIJEM FUDBALSKOM TURNIRU Jeziv incident na Zlatiboru

Međunarodni dečiji turnir u fudbalu „Zlatibor kup“ na kom učestvuju deca od 2010. do 2017. godišta i koji je najveći tog tipa u Srbiji obeležio je jeziv incident. Zbog bahatih roditelja koji su se potukli jedno dete je čak završilo sa povredom glave.

– Izbila je tuča koju su izazvali roditelji dece iz kluba „Stari aerodrom“ iz Podgorice, konkretno sa Rusima iz kluba „Integral“ Moskva. Ovo nije prvi put da prave incidente, i u Beogradu su pravili probleme – priča za „Blic“ zabrinuta majka.

Sve je počelo, ističe majka jednog deteta koje je takođe bilo na ovom fudbalskom turniru, kada je klub iz Rusije počeo da vodi.

– Kada su Rusi dali drugi gol roditelji dece iz kluba „Stari aerodrom“ su decu počeli da gađaju flaša, a trener je pošao da napada sudiju, hteo je da ga bije. Roditelji dece iz ovog podgoričkog kluba nasrnuli su na roditelje dece iz Rusije! To je zaista bilo strašno – nastavlja ova majka, i dodaje da je povrede glave zadobilo dete od 11 godina.

Prema njenim rečima, pokazivali su dvoglavog orla timovima iz Srbije, čak je i van terena bilo koškanja i psovanja sa FK „Mačva“ iz Šapca.

 Oni su sigurno diskvalifikovani jer nisu primili medalju. To su sve mala deca, oni bi trebalo tu da se druže i stiču nove prijatelje, a ne da budu izloženi bilo kakvom nasilju i ponašanju koje je grozno – zaključuje ova majka.

Video pogledajte OVDE.

Blic.rs

Ringier

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.