VODITELJKA UHVAĆENA SA DEVEROM U VRELOJ AKCIJI: Suprug napravio HAOS u porodičnoj kući

Da su voditeljke uvek bile dame sa manirima, koje imaju pod konac život bez mnogih skandala prestalo je pre nekoliko godina, kada su njihove privatne stvari isplivale na videlo. Tako je portal Republika došao do šokantne priče da je našu poznatu voditeljku sa televizije koju gledamo svaki dan, suprug uhvatio u krevetu sa njegovim rođenim bratom, njenim deverom.

Kako saznajemo, voditeljkih suprug je bio na putu i ona se nije nadala da će se ranije vratiti, a afera sa deverom traje već neko vreme. Oni su taj dan razmenjivali vruće poruke, koje su suprugu stigle kao fotografije, što ga je iznerviralo, te je prekinuo svoje odsustvo i vratio se ranije kući.

Kada je ušao u kuću, imao je šta i da vidi:

– Krišom je ušao u stan, kako je nama pričao,i isključio je alarm preko telefona i lagano ušao da ga ona ne bi čula. Nije se nadao da će zateći ono što je zatekao, nego je hteo da je proveri da vidi šta radi. Tražio je po kući, a onda je otišao u njihovu spavaću sobu, kada je otvorio, zatekao je nju sa rođenim bratom u krevetu kako imaju intiman odnos – započinje prijatelj voditeljkinog supruga i nastavlja:

– Njih dvojica su se potukli, to je izbio haos, policija je čak morala da reaguje zbog toga. On je posle tužio brata, a koliko znam sada su u procesu razvoda. Nju nije ni pipnuo, samo ju je isterao napolje, ali njih dvojica… To je bilo baš gadno, porazbijali su šta su stigli, baš je bilo gadno. On je za nju sve uradio, omogućio joj život iz snova, nije ni u najgoroj noćnoj mori mogao da zamisli da će ona to da mu uradi i to sa rođenim, ej, sa rođenim bratom – završava prijatelj voditeljkinog supruga za Republiku.

Shutterstock

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.