VRELE SCENE U ELITI: Takmičarke se svukle i dohvatile pred svima, palo je i JAHANJE!

Slađa Lazić i Aneli Ahmić odlučile su da iskoriste topli septembarski dan kako bi uhvatile još malo boje kraj bazena u dvorištu Bele kuće. One su se skinule u mini kupaće kostime, koji su isticali njihove atribute i sigurno sve cimere ostavile bez daha.

U jednom trenutku Aneli je legla na stomak, a Slađa ju je opkoračila i sela, kako bi joj što bolje utljala kremu. Lazićeva je menjala vrele poze i nameštala se pred kamerama, kako bi privukla što više pažnje svojim vrelim telom.

Međutim, one se nisu obazirale na komentare koji su se čuli sa raznih strana, a Lazićeva je jedva dočekala da privuče pažnju muškaraca u Beloj kući. Ona nije prestajala da se namešta i izbacuje zadnjicu, kako bi sveoči bile uprte samo u nju.

Podsećamo, Slađa je tokom leta stalno bila na udarukomentara zbog vulgarnih fotografija koje je kačila na svom Instagram profilu, a nakon što seu emisiji“Narod pita“ pojavila bez donjeg veša, samo u haljini koja je sve otkrivala, najavila je da će otvoriti OnlyFans, ali se do toga nije došlo, bar pred ulazak u „Elitu“.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.