ŽELJKO BEBEK SE NE ZOVE ŽELJKO Nikada ne biste pomislili da je ovo pevačevo pravo ime!

Pevač je jednom prilikom otkrio da ga retko ko zove po pravom imenu, kao i da svi misle da je njegovo ime Željko

Pevač i nekadašnji član grupe „Bijelo dugme“, Željko Bebek, zapravo se ne zove Željko.

Naime, pevač je jednom prilikom otkrio da ga retko ko zove po pravom imenu, kao i da svi misle da je njegovo ime Željko. Ipak, u dokumentima se vodi kao Želimir.

– Ja sam ustvari Želimir, ali me nikad niko ne zove tako. To stoji u dokumentima i kad pročitaju ljudi to u dokumentima, onda kažu: „Ja mislio ti Željko“. Kad smo sarađivali ovde u studiju, pa kad bismo hteli na Instagramu da objavimo da smo radili zajedno, onda napišemo Branimir, Želimir i Zvonimir. Miroljupci, mirotvorci – ispričao je on, aludirajući na saradnika Branimira Mihaljevića i sina Zvonimira sa kojim je snimio i duet.

Bebek je zatim otkrio i da je informacija o njegovom mestu rođenja pogrešna.

– Neverovatno je da se o tome toliko raspravljalo. To je verovatno zato što je na Vikipediji neko nekada davno napisao da sam rođen u Bugojnu. Istina je da sam imao širu familiju u Bugojnu. Često sam kao dete provodio tamo vreme, pa su onda neki Bugojanci koji su uticali na Vikipediju napisali to misleći da sam se rodio u Bugojnu. Zapravo je moje poreklo iz Hercegovine, iz Veljaka, a rođen sam u našem lepom Sarajevu – ispričao je Bebek svojevremeno.

Alo.rs

Goran Srdanov

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.