ZLATAN IBRAHIMOVIĆ JE OSTAVIO SUPRUGU DA BI IMAO INTIMNE ODNOSE SA OVOM DEVOJKOM

Dileta Leota, poznata sportska novinarka, trenutno uživa u sunčanim danima na bazenu sa svojim verenikom Lorisa Kariusom i njihovom kćerkom Arijom. Nedavno je podelila nekoliko fotografija sa svojom porodicom, a obožavatelji su primetili da izgleda fantastično u kupaćem kostimu, i to već u osam sati ujutru. Ljubavna priča Dilete Leote i Lorisa Kariusa Dileta Leota i Loris Karius verili su se i prošle godine su postali roditelji male devojčice. Karius je postao predmet pažnje medijima 2018. godine zbog svog neuspešnog branjenja.

Šuškanja o njihovoj vezi počela su kada su paparaci uhvatili par kako uživa u šetnji ulicama Milana u novembru 2022. godine.

Skandal sa Zlatanom Ibrahimovićem Dileta Leota je privukla pažnju javnosti ne samo svojim izgledom, već i svojim ljubavnim životom, posebno nakon afere sa Zlatanom Ibrahimovićem pre tri godine. Slavni fudbaler navodno je proslavio Novu godinu sa svojom suprugom, nakon čega je otišao kod Dilete i ostao do ranih jutarnjih sati. Dileta je tada izjavila da je biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo za nju i da mora voditi računa o svojim postupcima, piše „Sport life“. Sreća u ljubavi i porodični život Danas, Dileta izgleda srećno i zadovoljno, a njena veza sa nemačkim fudbalerom čini je izuzetno srećnom. Iako je skandal sa Zlatanom pao u zaborav, Dileta danas uživa u mirnom i stabilnom porodičnom životu, okružena ljubavlju svoje male porodice.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.