ANĐELINE INTIMNE FOTKE ISPLIVALE U JAVNOST: Skandalozna Crnogorka simulirala ORALNO ZADOVOLJAVANJE! (FOTO)

Bivša zadrugarka i voditeljka Tara Simov objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram skandalozne fotografije svoje nekadašnje suparnice Anđele Đuričić. Na tri fotografije koje je Tara objavila, vidi se kako Anđela simulira oralni s*ks na banani.

Nije poznato kome se Anđela snimala, niti kako su fotografije dospele u Tarin posed. Preko objave, Tara je ostavila Anđeli poruku.

 Kako ona meni beše rekla? I da hoću, ne mogu da budem kao ona… – započela je Tara, pa dodala:

– Evo, svega mi, ne želim da budem kao ti a-ha-ha-ha-ha – dopisala je Simova.

Podsetimo, nedavno je u javnost isplivao snimak iz stana Zvezdana Slavnića, koji je nastao pre šest meseci, kad mu je Đuričićeva upala u stan. Zvezdan se oglasio i objasnio kako je snimak nastao.

 Kao što sam već objasnio na „lajvu“, evo još jednom za sva vremena! Snimak sam poslao 13.7.2023. godine, dakle pre šest meseci, a evo šta je prethodilo tome.

Nakon raskida sa Anđelom počeo sam da dobijam pozive, od njenog tada štićenika. Tražio je od mene da je ne uznemiravam, što ja nisam nikada ni radio, kao i to da je ne spominjem u svom „lajvu“.

Nakon njenog povratka u Beograd, 13.7.2023. mi je nenajavljena upala u stan i optužila da sam joj pokrao stvari, što naravno nije istina.

Iz tog razloga sam poslao snimak, na kome se jasno vidi da ja nikoga ne uznemiravam, već da mene uznemiravaju i zamolio da se stane sa tim, kao i to da se prekine sa blaćenjem mog imena u narodu. Nakon toga, sad već svima poznato jeste da dolazi do lažnih tužbi i spletki pod vođstvom gospodina.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.