NOVI SKANDAL DRMA ZVEZDE GRANDA! Izbačena takmičarka iznela strašne optužbe na račun Saše Popovića

Novi skandal i optužbe drmaju muzičko takmičenje Zvezde Granda, a teške reči pale su i na račun Saše Popovića.

Naime, na zvaničnoj Instagram stranici pomenutog takmičenja objavili su fotografija nekadašnjeg čelnika uz pitanje šta bi pratioci pitali Popovića, a onda je usledio šok preokret.

– Šta biste pitali Sašu Popovića da ga sretnete na ulici? – glasilo je pitanje, a ubrzo je usledio i odgovor, i to od bivše učesnice ZG.

Baš Slađa, učesnica koja je ispala u petom krugu, nikada nije krila da joj izlazak iz takmičenja veoma teško pao, a sada je to podelila i javno.

– Da mi kaže zbog čega me je u baražu izbacio iz takmičenja pored svih 6 glasova i najboljih komentara koje sam imala od prvog do poslednjeg kruga dok sam bila u takmičenju. Bilo bi lepo znati razlog, mada verovatno ga nema pa ga zato i ne znam – odbrusila je pevačica ispod objave.

Ona se ubrzo oglasila i za domaće medije, te priznala da iza svojih reči stoji i da joj je pričinjena velika nepravda.

– Nisam kompetentna bilo šta da menjam. Cenim i poštujem prostor koji su mi dali, zahvaljujući Zvezdama Granda za mene su čuli ljudi širom sveta i stekla sam mnogo publike koja me voli i prati. Ja nisam ljuta na odluku Saše Popovića jer on je u tom poslu godinama i verovatno zna šta radi, samo bih volela da znam zbog čega sam izbačena jer ja mislim da i te kako vredim i da sa mnom može ozbiljan posao da se napravi. Na skoro svaku moju izvedbu su se divili i publika i cenjeni članovi žirija, nisam imala ni jedan loš komentar, čak i tako kao „debela pevačica“ bila sam prihvaćena i voljena. I u suštini to i jeste moja pobeda – rekla je Baš Slađa za „24sedam“.

Alo.rs

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.