BAHATA BRAĆA PANIĆ STIGLA U CENTRALNI ZATVOR!

Braća Uroš i Miloš Panić uhapšena su danas na aerodromu u Beogradu nakon što su doleteli iz Crne Gore. Kako „Blic“ saznaje, bahata braća Panić stigla su u Centralni zatvor.

U roku od 48 sati, Miloš i Uroš Panić, biće sprovedeni kod sudije za prethodni postupak gde će biti saslušani na okolnosti određivanja pritvora.

Podsetimo, bahata braća Panić bili su u bekstvu od početka februara od kada je policija otkrila da su podvodili devojke u stanovima u Beogradu. Oni su pobegli tokom pretresa stanova u kojima su se devojke prostituisale i od tada su nedostupni srpskoj policiji.

Gde su se krila braća Panić skoro četiri meseca i kako su uživali u bekstvu pročitajte u odvojenoj vesti.

Nakon hapšenja Uroša Panića oglasila se i njegova žena koja je podelila njihovu zajedničku fotografiju, a šta je napisala u opisu pročitajte ovde.

Uroš Panić poslao je poruku Nikoli Keljanoviću, poznatijem kao Ćaletovom sinu neposredno pred hapšenje, a evo šta mu je poručio.

Podvodili devojke na više lokacija u Beogradu

Braći Panić istražni organi izgubili su svaki trag još 8. februara ove godine kada je otkriven njihov prljavi biznis – podvodili su devojke na više lokacija u sred Beograda.

Iako su se prvobitno teretili za posredovanje u prostituciji, ubrzo je pokrenuta i istraga zbog trgovine ljudima protiv ove dvojice braća, ali i finansijska istraga jer su, kako se sumnja, od podvođenja devojaka zaradili ogromne cifre.

Prema naredbi o sprovođenju istrage osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Blic.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.