U Budvi prokockao 20 miliona evra

Crnogorska misica Anđela Vukadinović (22) je neplanirano dospjela u žižu domaće javnosti poslije pisanja britanskog Dejli Mejla.

Naime, Džordž Kotrel (30) je prošle nedjelje izgubio nevjerovatnih 16 miliona funti (oko 20 miliona evra) na pokeru i to u Budvi.

Vjeruje se da je bankar-arisokrata igrao sa kineskim milijarderima, holivudskim zvijezdama i nekim od najvećih svjetskih pokeraša velikog kalibra kada je izgubio basnoslovnu cifru u posebnoj VIP sobi, navode izvori.

U pitanju je Triton poker turnir, poznat po visokim ulozima za elitne igrače i održava u Budvi, a gledaju ga hiljade ljudi putem video-strima uživo.

Jedan kockarski izvor je podijelio sa britanskim listom i ovo:

“Uprkos tome što je Džordž izgubio toliko novca, izgledao je kao da uživa i nije ustao od stola do 7  ujutru. Tada je već izgubio 20 miliona dolara (15. 7 miliona funti)”.

Dejli mejl pokušao je da stupi u kontakt s Kotrelom, ali je bio nedostupan za komentar.

Inače, Kotrel je 2016. godine uhapšen i proveo je osam mjeseci u američkom zatvoru zbog pranja novca i prevare. On je, takođe, imao važnu ulogu tokom Bregzita i bio savjetnik britanskog političara Najdžela Faraža, navodi britanski list.

Kako se navodi lijepa Crnogorka i on su tri godine su bili zajedno, a priča se da je došlo do žestoke svađe i ružnih reijči ispred hotela u Crnoj Gori u kom je izgubio novac.

Povodom svega Anđela se oglasila za Telegraf:

“Pošto vidim da je moje ime prethodnih dana interesovanje ne samo domaćih nego i svjetskih medija, želim da obavijestim javnost da sam ostavila dečka i da ću se u narednom periodu bazirati na karijeru i na organizovanje humanitarnih revija koje sam vec isplanirala”, rekla je misica.

Anđela je na ovogodišnjem izboru za misu u Indiji ponijela laskavu tituli Miss Multimedia i to je prva takva titula za Crnu Goru.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.