BIZARNO UBISTVO! MUŠKARAC TOKOM ODNOSA SLUČAJNO UBIO PARTNERKU

U gradu Starokostjantiniv u Ukrajini 28. novembra 2021. godine muškarac je tokom intimnog odnosa slučajno usmrtio svoju partnerku.

Incident se odigrao u podrumu višespratnice. Muškarac (31) je cele prethodne noći pio sa društvom, nakon čega je imao odnose sa ženom koja je od njega bila starija deset godina. Tokom odnosa ju je uhvatio za vrat i kako se navodi u presudi držao ju je najmanje minut.

Žena je zadobila prelom podjezične kosti nakon čega se ugušila i umrla. Tokom suđenja je izjavio da je nije dugo držao za vrat i da nije mogao da joj nanese tako teške povrede. Takođe je izjavio da je prekinuo intimni odnos kad je počela da se guši nakon čega je zaspao, piše ctrana.news.

Kad se probudio otišao je kući. Telo žene je pronađeno u podrumu nakon nedelju dana. Muškarac je brzo identifikovan. Optužen je za ubistvo sa predumišljajem, međutim, sud je prekvalifikovao delo i optužio muškarca za ubistvo iz nehata pošto istražitelji nisu mogli da dokažu da je imao nameru da ubije ženu.

Muškarac je proglašen krivim i dobio je zatvorsku kaznu od pet godina. Takođe mora da plati 300.000 ukrajinskih grivni iliti nešto više od 7.500 evra moralne naknade majci žrtve i sudske troškove.

Stefan Stojanović/MONDO

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.