Đoković smatra da je za poraz kriv termos

Novak Đoković je poražen danas u trećem kolu mastersa u Rimu, a nakon meča je na konferenciji za medije uglavnom govorio o situaciji koja se desila juče sa flašicom koja mu je pala na glavu.

Pre svega je čestitao protivniku ističući njegove kvalitete.

– Svaka čast protivniku, prvi put igram protiv njega. Odličan je igrač, svestrano igra. Nisam uspeo da nađem svoju igru i to je to.

Objasnio je situaciju koja se desilo oko famoznog termosa koji mu je pao na glavu.

– Ne znam, da budem iskren. Odlučio sam da ne proverim sve zbog te situacije juče. Nisam trenirao i nisam se osećao isto. Nisam se osećao prisebno. Danas sam bio pod velikim stresom, što je bilo još gore zbog bola. Možda ima veze sa tim…

Na pitanje šta mora da bude bolje odgovorio je kratko i jasno.

– Sve mora biti bolje ako želim da imam makar šansu da pobedim.

Rekao je da će uraditi testove.

– Kao što sam vam rekao nisam radio nikakve testove, ali uradiću ih pa ćemo videti šta se dešava.

Otkrio je kako se osećao povodom svega.

– Ova situacija je bila neočekivana za mene, da se čovek nagnuo preko ograde, da mu je flašica ispala iz ranca, da udari tako direktno u moju glavu. Bilo je neočekivano očigledno, nisam čak ni gledao gore, osetio sam jak udarac u glavu i veoma je uticalo na mene danas. Bilo je krvi, ali uspeo sam da spavam dobro bez glavobolje, sutra sam se osećao dobro, ali danas kako sam izašao na teren, ušao u svoje patike, osećao sam se kao drugi igrač.

(Telegraf.rs)

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.