UŽASNE VESTI ZA CRNU GORU Šešelj otkrio šta se događa

Predsednik SRS dr Vojislav Šešelj izjavio je da Crna Gora, nažalost, ima i predsednika i premijera koji zaslužuju svaki ljudski prezir.

Šešelj je rekao da Jakov Milatović i Milojko Spajić idu stopama bivšeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

– Oni mrze Đukanovića, ali ne mrze njegovu politiku i dodvoravaju se Zapadu. To je kao kada bi se nekada crnogorske vladike dodvoravale Turcima. Ono što su nekad bili Turci, kao okupatori i osvajači, to su danas zapadne sile. Ništa se tu suštinski nije promenilo – izjavio je lider radikala na Informer TV.

Ponovio je svoj stav da je Crna Gora trenutno neprijateljska država Srbiji.

– Sve dok Crna Gora priznaje tzv. Kosovo ona je prema nama neprijateljska država – rekao je Šešelj.

Predsednik SRS je objasnio da nema principijelne razlike između političara u Crnoj Gori koje se priklanjaju zapadnim silama i Mila Đukanovića.

– Jeste Milo Đukanović iskoristio tri decenije da opljačka grdne pare i sad je verovatno najbogatiji čovek na Balkanu. Sa njim se možda samo mogao da meri Brano Mićunović. Moguće je da je on ostavio više para. Stalno su bili u sprezi. Dok je Đukanović apsolutno kontrolisao državu, Mićunović je bio na čelu mafije. Država i mafija su bili sve vreme u sprezi. Odlično je funkcionisao šverc droge, cigareta, oružja… Crnogorskoj sirotinji su bacali mrvice, a oni su stalno uvećavali svoje bogatstvo – kazao je Šešelj.

Alo.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.