EVO ŠTA SE DEŠAVA SA JANJUŠEM NAKON ŠTO SE SAZNALO DA JE NJEGOV BRAT PRONAĐEN MRTAV! Kamere ga usnimile u Beloj kući

Danas se saznalo da je rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen mrtav i sumnja se da je sebi oduzeo život.

Janjuš trenutno je u rijalitiju „Elita“, kao regularni takmičar. Kako nalažu pravila rijalitija, oni nemaju kontakt sa spoljašnjim svetom.

Na snimcima koji su objavljeni u poslednjih pola sata na kanalu „Zadruge“ i „Elite“, vidimo da je Janjuš i dalje u Beloj kući, a šta će se dalje odvijati ostaje nam da vidimo.

Inače, kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, a za domaće medije se nije oglašavao otkako je Janjuš započeo svoju rijaliti karijeru.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

– Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života – rekao je tada Janjušev brat.

Kurir.rs/Telegraf/Prenela: K.M.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.