EVO ŠTA SE VIDI NA TRI NOVE SLIKE IZ BEČA Otkriveno i lice misteriozne žene u crvenom

Austrijska policija danas je objavila nove fotografije devojčice koja liči na nestalu Danku Ilić i dve žene s njom za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke. Slike su nastale u subotu uveče na tramvajskoj stanici u Beču.

Austrijska policija danas je u hitnom saopštenju otkrila da je porodica nestale Danke Ilić tokom ispitivanja rekla da je na snimku koji je objavljen tokom vikenda „vrlo verovatno Danka“. Pored toga, objavljene su i tri nove slike koje mogu biti krupan korak u daljoj potrazi za nestalom Dankom Ilić.

Na tri nove slike ponovo vidimo dve žene u društvu devojčice koja neodoljivo liči na nestalu Danka Ilić.

Prva slika: Lice žene u crvenoj jakni

Na prvoj slici sada dobro vidimo lice žene u crvenoj jakni koju nismo imali prilike da vidimo na snimku koji je objavljen tokom vikenda.

Pretpostavlja se da je ova slika skinuta sa nadzornih kamera u okolini mesta gde je nastao snimak koji je napravio srpski državljanin u Beču. Sada sasvim jasno vidimo lica žena za koje se proverava da li sa sobom vode nestalu Danku Ilić.

Žena ima plavu kosu i ošišana je na kratko. Druga žena nosi drečavo žutu trenerku, brineta je i kosa joj je vezana u rep.

Druga slika: Dve žene i devojčica na tramvajskoj stanici

Na drugoj slici koju danas vidimo po prvi put dve žene stoje jedna naspram druge dok između njih stoji devojčica koja liči na nestalu Danku.

Budući da na tlu stoji velika putna torba, veruje se da su ili stigle na stanicu ili da su se negde uputile vodeći sa sobom devojčicu. Podsećamo, ove fotografije su nastale na tramvajskoj stanici Šotenring.

Treća slika: Bočni pogled na ženu u crvenom

Treća fotografija nam pruža najmanje novih informacija. Na njoj se vidi plavokosa žena u crvenoj jakni, a putnu torba koja je na prethodnim slikama i na snimku bila na tlu sada nosi žena u žutoj trenerci.

Blic.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.