Filip se srušio na Prijinom koncertu, hitno ga odvezli!

Filipu Živojinoviću naglo se slošilo nakon koncerta njegove supruge, Aleksandre Prijović, u novosadskom „Spensu“ u nedelju uveče, saznaje Informer.

Prema rečima izvora sa mesta zbivanja, nakon što je Aleksandra završila koncert, publika je počela da izlazi, a Filip i ona su krenuli ka automobilu. Međutim, Živojinoviću je naglo pozlilo:

– Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno, ili je Filipu samo pozlilo od vrućine, s obzirom na to da je bilo dosta toplo – rekao je izvor iz hale „Spens“ za Informer.

Kako bismo proverili informaciju i saznali da li je suprug Aleksandre Prijović dobro, kontaktirali smo je za komentar, ali ni Filip ni ona nisu želeli da govore na ovu temu.

Kako smo nezvanično saznali, Filipu se zdravstveno stanje ubrzo stabilizovalo, a navodno je sve posledica napornog rada na organizaciji velikog broja koncerata, posebno ovih poslednjih u Novom Sadu.

Informer.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.