(FOTO, VIDEO) DA LI SE OVDE NALAZI TELO DANKE ILIĆ Policija i vatrogasci dojurili do kuće osumnjičenog za ubistvo

Dva vatrogasna i dva policijska vozila trenutno se nalaze ispred kuće majke Dejana Dragijevića iz Zlota, jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), javlja reporter „Blica“ sa lica mesta.

Kako saznajemo, pretražuje se teren između kuće osumnjičenog i njegovog komšije.

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog da je ubio Danku Ilić, žalila se novinarima da su joj policajci uništili kuću i raskopali dvorište tokom pretresa.

– Bila sam danas na groblju, pripremila sam sve za sahranu sina Dalibora u četvrtak. Kupila sam i sanduk i cveće i sve… Ja sam u haosu, opet će mi doći Hitna pomoć – jadala se ona.

Ona se posebno požalila na policajce tvrdeći da su joj „uništili kuću“.

– Policajci su mi upropastili i uništili kuću, sve mi raskopali i uništili, uzeli su mi stvari iz kuće, ja ne mogu da verujem šta mi se dešava. Ne osećam se dobro, očekujem da mi dođe advokat – rekla je Svetlana.

Kako smo pisali, kolona policijskih vozila iz Zlota uputila se ka Boru, a onda se naglo zaustavila kod brestovačkog mosta kako bi pretražila i ovu lokaciju u nadi da će se telo ubijene Danke Ilić (2) naći. Policajci opkolili su obe strane mosta i ne daju nikome da se približi.

Policija danima neumorno traga, obilazi i kopa sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što pre pronašlo. Kako javlja reporter „Blica“ sa lica mesta, danas se pretražuje drugi deo Lazarevog kanjona.

Video pogledajte OVDE.

Blic.rs

Ringier

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.