ISPLIVALE GOLE FOTOGRAFIJE Došli smo u posed eksplicitnih slika iz telefona Milice Dabović! (VIDEO)

Nakon što je pretrpela fizičko nasilje od bivšeg dečka Šimeta Štiklića Simona, Milica Dabović uživa u ljubavi sa Vukom, sa kojim je, kako kaže, konačno pronašla sreću. Iako je izjavila da su mediji od nje napravili starletu umesto uspešnu sportistkinju, Milica je očigledno sama dala povod za to jer je napravila kiks. U prilog tome govori i fotografija do koje smo došli, koju je Milica slala nepoznatom dečku, a on je kasnije razdelio drugarima.

Kako „Alo“ saznaje, bivša košarkašica je slala svoje gole slike dečku koji joj se udvarao, a očigledno i ona njemu. Kako je fotografija nastala pre nešto više od godinu dana, očigledno je da se to dogodilo u vreme dok je bila u vezi sa Simonom. Na fotografiji do koje smo došli sportistkinja samo rukom prekriva grudi, dok se jasno vide tetovaže na njenim intimnim delovima. Kako košarkašica na sebi nema ni veš, njeno međunožje je sakriveno iza lavaboa.

Budući da je Milica bila glavna tema tabloida nakon dramatičnog kraha veze sa čuvenim Simonom, košarkašica je javno potvrdila vezu sa Vukom, koga na društvenim mrežama obasipa ljubavlju, svakodnevnim porukama i citatima posvećenim njemu. Kako su se kraj burne veze i početak nove sreće dogodili jedan za drugim, nas je zanimalo da li je možda upravo Vuk misteriozni dečko kome su poslate te fotografije. Međutim, istina je malo drugačija. Kome je slala fotografije, pročitajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.