JEDAN OD UBICA MMA BORCA POSLAO SMS! Razmišlja da se preda – pobegli na Kosovo?!

Stefan Savić, MMA borac ubijen je u noći između 24. i 25. februara ispred lokala “Dorćoleta“ na uglu Dobračine i Dunavske ulice.

Osumnjičeni za svirepo ubistvo su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) koji su od trenutka izvršenja zločina u bekstvu. Kako se saznaje, Marko Daničić je iz bekstva kontaktirao svoju porodicu, i to bez znanja Gačevića i rekao im da prenesu poruku da mu je teško, te da razmišlja o predaji policiji.

Pobegli na Kosovo nelegalnim putem

Kako tvrdi Republika, Gačević i Daničić su nakon ubistva pobegli na Kosovo i Metohiju, nelegalnim putem preko administrativne linije, pa se veruje da im je ponestalo sredstava za život, što im otežava bitisanje u bekstvu.

Zbog svih okolnosti koje za njih postaju sve teže, Daničić razmišlja o predaji, ali to krije od Vasilija Gačevića i za svoje planove je kao što smo rekli u tajnosti obavestio porodicu. Podsetimo, sumnja se da su Daničić i Gačević Stefanu napravili sačekušu, a kao mogući motiv uzima se sukob koji su pre dve godine na Adi Ciganliji imali sa MMA borcem i njegovim drugom nad kojim su se osumnjičeni iživljavali, a Savić je stao u njegovu odbranu i braneći ga Marku Daničiću polomio vilicu.

Daničić mu to nije oprostio, te je odlučio da reši neraščišćene račune, a veruje se da su u pomenutom lokalu imali i doušnike. „Vasilije i Marko nisu delovali sami, već su imali i pomoć određenih ljudi koji su se nalazili u lokalu, gde je bio i MMA borac. Oni su ih obavestili kada je ušao u lokal, kuda se kreće, ali i trenutak napuštanja restorana, gde su ga i sačekali osumnjičeni“ – objašnjava izvor za medije.

MONDO

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.