NOVI DETALJI HORORA U SMEDEREVU Sumnja se da je povod eksplozije bio neplaćena kirija

Na poslednjem spratu stambene zgrade u Ulici slobode u centru Smedereva sinoć oko 20.35 sata došlo je do snažne eksplozije u kojoj je jedna osoba poginula

Do eksplozije koja se sinoć dogodila u centru Smedereva došlo je nakon što je aktivirana bomba na trećem spratu zgrade u Ulici slobode.

Kako se nezvanično saznaje, eksploziv je aktivirao vlasnik stana na trećem spratu nakon kraće rasprave sa stanarima koji su taj stan iznajmljivali.

Navodno, razlog za svađu je bila neplaćena kirija.

Vlasnik stana je pokušao da uđe stan, ali mu stanari nisu dozvolili. Nakon toga je pokušao da ubaci bombu u stan. On se razneo, dok su dve osobe povređene, prenosi Kurir.

Podsećamo, u eksploziji koja se sinoć oko 20.30 dogodila u zgradi u Ulici slobode u centru Smedereva, jedna osoba je stradala, a dve su povređene.

Prema rečima stanara, svih 25 stanova u zgradi pretrpelo je veliku materijalnu štetu. Oko zgrade i u okolnim ulicama su delovi nameštaja, stolarije, stakla.

Inače, doktor Željko Smiljanić, pomoćnik direktora Opšte bolnice Smederevo, kaže za Kurir da su povređeni brat i sestra van životne opasnosti, a da je mladić teže povređen i prebačen za Beograd.

Tanjug

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.