DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 1. SEPTEMBAR: Šta vam donosi Mesec u ribama u konjukciji sa Neptunom, planetom tajni i ljubavnog zanosa?

Uvek čitajte horoskop za vaš znak, kao i za vaš podznak i Mesec  (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Sa Mesecom blizu Neptuna u 12. astrološkom polju možete saznati neke tajne o članu porodice ili  emotivnom partneru. Romantičan susret sa nekim ko nosi uniformu na radu. Pozicija vladalaca vašeg znaka povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Naglašena 11. astrološka kuća, donosi vam mogućnost dogovora o novom poslovnom angažmanu preko prijatelja ili osoba koje žive u inostranstvu. Na nekoj proslavi u objektu blizu reke ili jezara, očekuje vas susret sa umetnikom ili lekarom.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora o ulaganju novca u nove poslove, koji imaju veze sa alternativnom medicinom, farmacijom, naukom. Izbegavajte rasprave sa mlađim članovima porodice.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Nemojte da se zalećete kada se radi o pregovorima sa strancima, bolje sačekajte 16. septembar, da Merkur, planeta logike i posla, krene direktnim hodom. Moguće odlaganje puta u inostransvo, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Ne prija vam konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama, znaka u koji „pada“ vaša kuća finansija i rizika, zbog čega bi bilo bolje da se klonite nepotrebnih troškova. Moguć strastveni susret sa jednim Rakom ili Bikom. Izbegavajte alkohol.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Naglašeno polje partnerskih odnosa može vam doneti susret sa osobom koja je, preko posla, poznata u javnosti. Izbegavajte rasprave sa mlađim saradnicima i kolegama. Neko sa kim su vas upoznali prijatelji, ima želju da vas ponovo vidi.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Sa naglašenim znakom Bika i Riba, možete da sklopite dogovor o kreativnom projektu koji vam donosi finansijsku satisfakciju na duže staze. Osoba koju poznajete preko posla, šalje vam poziv za izlazak. Problemi sa zglobovima i cirkulacijom.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Aspekt vašeg vladaoca Plutona sa Mesecom i Neptunom, donosi vam novac, ali obratite pažnju sa kom se dogovorate o novim poslovnim angažmanima, naročito ako ste umetnik , sportista, ali i pedagog. Jedan Rak ili Bik šalje vam romantičnu poruku.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Tranzit Meseca blizu Neptuna preko astrološkog polja privatnog života, podstiče vašu ambiciju i donosi vam zaradu. Ipak, budite orpezniji ukoliko planirate potpisivanje ugovora sa inostranim poslovnim partnerima. Pazite se u saobraćaju.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Naglašena astrološka kuća mentalnog stanja čini vas nervoznim i rasejanim, ali zvam donosi i dobre ideje, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Klonite se rasprava sa članovima porodice. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Sa naglašenim znakom Riba, u koji „pada“ vaše astrološko polje novca, danas vas očekuje dosta posla, ali i mogućnost da dobro zaradite. Ako planirate da uložite novac u novi posao, sačekajte 16. septembar, da Merkur krene direktno. Poslušajte savet Lava.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku donosi vam inspiraciju i sjajne ideje, ako se bavite umetnošću i sarađujete sa strancima. Klonite se rasprava sa partnerom, kao i sa mlađim saradnicima. Izbegavajte alkohol.

Foto: Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.