Osumnjičeni za Vanjino ubistvo prolaze kroz pakao u zatvoru: Otkriveno šta im rade drugi zatvorenici

Četvorica osumnjičenih za kidnapovanje Vanje Gorčevske i Panča Žežovskog, koji su pritvoreni i nalaze se u zatvoru „Skoplje“ u Šutki, suočavaju se sa revoltom ostalih pritvorenika, saznaje „Skoplje1„.

Svaki put kada ih izvedu i dovedu u zatvor, vide se kroz prozore, a zatočenici ih dozivaju, kuckaju po rešetkama, psuju ih.

Potvrdu o tome „Skopje1“ je zatražio od direktora zatvora Filipa Andova, koji te informacije nije ni potvrdio ni demantovao. On samo ističe da je bezbednosna situacija pod kontrolom, te da je pristup četvorici osumnjičenih ograničen.

„Oni su odvojeni od ostalih pritvorenika i zatvorenika. Ni svi zatvorski službenici nemaju pristup njihovim prostorijama. Ulazite sa posebnim karticama, koje imaju određeni čuvari. Oni se kontrolišu konstantno, s obzirom na stepen kriminala, i u skladu sa protokolima i zakonima“, kaže Andov za „Skoplje1“.

Pritvorenici i zatvorenici iz Šutke zgroženi su dvostrukim ubistvom. Trojica od četvorice osumnjičenih koji se nalaze u istom zatvoru priznala su krivicu. Tužilaštvu i policiji su priznali svoje uloge. Ukazali su i na Ljupča Palevskog – Palča kao organizatora i izvršioca gnusnog dela. O tome su izvestili i istražni organi.

Jedini među njima, koji nije priznao krivicu ili povezanost sa bilo kim od ostalih osumnjičenih, uključujući i Palevskog, je otac male Vanje Aleksandar Gorčevski. On tvrdi da nikoga od njih ne poznaje, niti da je ispričao putanju kretanja ubijene Vanje.

(Telegraf.rs)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.