OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE (2) POVUKAO ŠOK POTEZ!

U istrazi ubistva male Danke Ilić, čijeg tela i dalje nema, osumnjičeni pokušavaju da sebi obezbede povoljniji položaj na sve načine. Traže nove branioce, otkazujući punomoćja aktuelnim.

Radoslav Dragijević osumnjičen da je pomagao sinu Dejanu Dragijeviću u skrivanju tela devojčice koju je prethodno njegov sin Dejan ubio sa kolegom iz vodovoda Srđanom Jankovićem, danas je obavestio tužioca da želi da promeni advokata.

– Radoslav Dragijević je tražio da mu tužilaštvo u Zaječaru obezbedi branioca po službenoj dužnosti, tako da mu ja više nisam branilac – rekao je Nebojša Živanović za Republiku.

Radoslav Rade Dragijević se u dosadašnjem toku postupka branio ćutanjem, a njegova supruga Svetlana Dragijević je ranije rekla da već duguje 1.000 evra advokatu Živanoviću za zastupanje supruga.

S tim u vezi moguće je da Dragijevići nemaju novca za advokata, te da je to razlog otkazivanja punomoćja izabranom braniocu.

Podsetimo, majka ubice Svetlana Dragijević pozivana je na ispitivanje u svojstvu svedoka pred Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru, gde je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, s obzirom na to da joj je osumnjičeni Dejan sin, a Radoslav suprug.

Kurir.rs/Republika

Nemanja Nikolić

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.