POTRES U ŠIMANOVCIMA: Pala žestoka akcija pred punom spavaćom sobom, takmičari GLEDAJU I NE VERUJU!

Milica Veličković i Borislav Bora Terzić započeli su svoj ljubavni odnos još otkako su se upoznali u karantinu. Njihova veza puna je turbulencija i čestih svađa, a izgleda da su sad našli način kako da isprazne negativnu energiju i obuzdaju strasti.

Naime, Milica i Terza su se zavukli pod jorgan u sitnim časovima, kad je većina njihovih cimera bilo u dubokom snu, ali ti budni su odlučili da im ne dozvole da imaju provatnost, pa su ih bez pardona gledali kako vode ljubav u krevetu.

Milica se u prethonih nekloliko dana više puta požalila svojim cimerima, pa i Terzi, kako joj kasni ciklus, zbog čega su se pojavila spekulacije da je u drugom stanju i da se već desila prva trudnoća u rijalitiju „Elita“.

Podsećamo, Terza je pre samo dva dana pokušao da raskine sa Milicom, ali je na kraju ipak popustio zbog njenih suza.

– Pa bolje da se sklonimo i ne radimo ovo. Ti si svesna da brukamo porodicu. Je l’ si normalna? Brukaš svoju majku, ja svoju, sve žive brukam. Ako ne ide, skloniću se od tebe i to je to. Naći ćeš drugog i boljeg momka i to je to. Budi sama, neću da bude da ja ovde pravim stvari. Telo mi se raspada, duša mi se raspada. Mozak mi je izgoreo – govorio je Terza, nakon čega ga Milica pokušala da spusti loptu i proznala mu da joj kasni ciklus.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.