SIN UBIO OCA SEKIROM JER JE HTEO DA PREPIŠE KUĆU 40 GODINA MLAĐEM DEČKU

Gregor N. (36) iz Temerina uhapšen je zbog sumnje da je sekirom ubio svog oca M. N. (76) u njihovom dvorištu na katolički Božić! Meštani tvrde da ga je Gregor ubio jer je ovaj želeo njihovu kuću da prepiše svom 40 godina mlađem dečku.

Stravičan zločin dogodio se u utorak ujutru u dvorištu porodične kuće u Ulici Radnoti Mikloša u Temerinu, na katolički Božić, koji je porodica navodno proslavljala.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila svađa oca i sina.

– Gregor se često svađao s ocem. Tako je bilo i u utorak. Bio je agresivan i vikao je na M. N., a on je pokušavao da ga smiri. Onda mu je odjednom pao mrak na oči i dohvatio je sekiru i u dvorištu sečivom nekoliko puta udario oca. Scena je bila užasna. Krv je lila na sve strane, a on je samo stajao i ćutke gledao u očevo telo na zemlji. Komšije su čule zapomaganje i pozvale hitne službe – opisuje poznanik porodice iz Temerina za Alo!.

Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog starca.

Gregor N. uhapšen je na licu mesta i na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećeno najmanje 10 godina, a najviše doživotni zatvor.

Telo je odvezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrtonosnih povreda. Meštani tvrde da je pokojni M. N. imao gej vezu sa mladim dečkom iz Temerina.

– Sukob je nastao između Gregora i oca kada je sin saznao da njegov tata planira kuću da prepiše svom 40 godina mlađem dečku. Taj mladić je takođe iz Temerina i nema ni punih 30 godina. O tome priča ceo Temerin i to više nije nikakva tajna – kaže jedan od meštana za Alo!, i dodaje stravične detalje:

– Nedavno je u mestu pukla bruka, kada je kružio p*rno-snimak na kojem se vidi taj mladić kako oralno zadovoljava navodno M. N. Kada se proširio snimak, taj mladić je morao da pobegne iz Temerina na neko vreme jer ga je bilo sramota. O tome je brujao ceo Temerin – kaže jedan od meštana.

Međutim, meštani ovog vojvođanskog mesta u kom se desio masakr kažu da je osumnjičeni Gregor poznat kao problematična osoba.

– Otac i sin su odavno u teškim odnosima, iako je deka godinama pokušavao da mu pomogne, ali u tome nije uspeo. M. N. je inače bio dobar i pošten čovek, za svoje godine veoma vitalan. Odgajio je četvoro svoje dece – rekao je komšija porodice.

MUP se oglasio i potvrdio navode o ubistvu. Dodali su i da je osumnjičeni zadržan u pritvoru do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

(Kurir.rs/Alo V. B. – E. H.)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.