ŠOK! GOLA I NEPOZNATI MUŠKARAC: Intimne slike Miljane Kulić

OD KAKO su zajedno ušli u Elitu Miljana Kulić i njen bivši dečko Nenad u konstantnom su klinču i svađi, on je više puta pretio da će da iznese privatne stvari u javnosti, a sada se to i dogodilo.

Tokom današnje svađe sa Miljanom Kulić, Nenad Macanović Bebica je pozvao svog admina da objavi njene privatne snimke, gde je ona navodno orgijala sa četvoricom momaka i poslala ih Bebici.

Snimci su odmah osvanuli na Macanovićevom profilu, a na njima se može videti kako Miljana leži u nekom krevetu, a potom ustaje iz istog dok je u haljini koju je nosila u jednoj emisiji „Narod pita“.

Kako se dalje navodi na Macanovićem profilu, snimci su nastali u famoznom etno-selu, a pored Miljane, tu su navodno Janjuš i Miljanin bivši Lazar Čolić Zola. U nastavku ovog teksta možete pogledati slike koje su objavljenje na Bebicinim storijima.

Podsetimo, nakon današnje emisije Miljana je krenula da prati Bebicu i nije htela da ga ostavi na miru. U jednom trenutku mu je rekla da će zbog svojih navoda otići na sud, a potom i u zatvor, jer neće imati da plati kaznu. Miljana je potom otišla do garaže da traži razgovor sa produkcijom, kako bi je izveli zbog drugog suđenja.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.