Preminula ćerka rijaliti zvezde u 29. godini

Najstarija ćerka Mame Džun Šenon, Ana Kardvel preminula je u 29. godini.

Kako se navodi, ona se borila sa kancerom 10 meseci.

Tužnu vest saopštila je njena majka putem Instagrama.

– Slomljenog srca vas obaveštavamo da Ana više nije sa nama. Preminula je mirno u mom domu noćas u 23.12. Lavovski se borila 10 meseci. Umrla je okružena porodicom. Kako budemo dobili više informacija, tako ćemo ih poideliti sa vama. Sve vas volimo, nastavite da se molite za našu porodicu koja prolazi kroz težak period – istakla je ona.

Hani Bubu se dirljivim rečima oprostila od sestre.

– Ovo je jedan post koji bih volela da nisam morala da pravim. Sinoć smo svi okružili Anu ljubavlju i dali joj do znanja da je u redu da ide. Nažalost, oko 23:00 Ana je poslednji put udahnula. Ana je sinoć imala toliko bolova, ali sada kao porodica znamo da je u miru. Zaista ne znam šta da kažem jer mi je srce potpuno slomljeno. Nije bilo lako gledati moju 29-godišnju sestru kako se ove godine bori protiv ove užasne bolesti. Ana je bila borac i još uvek je. Gospode molim te zagrli njene 2 bebe i našu porodicu jer će narednih nekoliko dana sve ovo postati stvarno – istakla je ona.

– Tako mi je drago što si čekala da dođem i tek onda udahnula poslednji put. Volela bih da me vidiš kako završavam fakultet, ali znam da ćeš me zauvek bodriti sa neba. Svi ćemo se pobrinuti da tvoje nasleđe živi zauvek. I obećavam da ću se uvek pobrinuti da proslavimo naš rođendan kao što nikada nisi otišla. Nebo danas izgleda malo drugačije. Uvek ćemo te voleti Ana. Jako me je pogodilo sve ovo,, ali znam da si sada naž boljem mestu i zauvek bez bolova! – stoji u potresnoj objavi.

Telegraf.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.