SKANDAL: Navijači napali Aleksandra Mitrovića

NAPADAČ fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović pokazao je da se ne plaši nikoga na terenu, a sada i da neće ustuknuti pred ispadima navijača.

Pokazao je svima u Saudijskoj Arabiji da ništa ne može da ga uzdrma kada je tokom meča u Kupu ušao u verbalni obračun sa navijačima.

U jednom momentu je sa saigračima proslavljao gol Abdulhamida u 81. minutu. On je seo na stolicu, ostali igrači su ga opkolili i slavili su pogodak.

Nije se to dopalo domaćoj publici, pa su tako u jednom momentu počele da lete razne stvari u njihovom pravcu. Uglavnom su to bile čaše i flašice sa vodom.

Većina igrača se pomerila kako ne bi bili na putu nekog od projektila dok je Mitrović hrabro stajao, raširenih ruku. Jednu čašu je uhvatio, a od navijača tražio još.

Ubrzo se srpski reprezentativac okrenuo i vratio se na teren. Zajedno sa Al-Hilalom je potom slavio veliki uspeh, pobedu i plasman u finale Kupa.

Tamo će igrati protiv Kristijana Ronalda i Al-Nasra i taj okršaj zakazan je za 31. maj u Džedi, na stadionu koji ima kapacitet od preko 62.000. Tamo će biti bez Sergeja Milinkovića-Savića, osim ako žalba kluba zbog crvenog kartona ne urodi plodom, mada su za to male šanse.

Novosti

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.